Kleuradvies en stijladvies kleding

Een kleuradvies en stijladvies kleding is een persoonlijk advies. Het geeft je een beter inzicht in wat kleur en stijl met je uiterlijk doet. Met dit inzicht kunt u uw goede lichaamseigenschappen en uw sterke kanten van uw persoonlijkheid benadrukken.

U herkent dit vast: u ziet een jurk of shirt hangen in de winkel. Leuke kleur, leuk model, dus…passen en kopen. Maar na een of twee keer dragen blijft de aankoop in de kast hangen, omdat de kleur of het model toch tegenvalt. Meestal is een verkeerde kleurkeuze de oorzaak.

Kleuradvies kleding

boom met de 4 basis kleurtype: zomertype, herfsttype, wintertype, lentetype.

Wat doen de juiste kleuren voor u?

Kleding in de juiste kleuren geeft uw huid een frisse en gezonde uitstraling en verhoogt het zelfvertrouwen en gevoel van eigenwaarde.

*Juiste uitstraling
*Huid wordt rustig
*Rimpels vallen minder op.

Een kleuradvies maakt duidelijk welke kleuren het beste bij u passen. Het kleurtype wordt bepaald door de huidtint, de kleur van uw ogen en de (natuurlijke) haarkleur. Tijdens de kleuranalyse wordt u geanalyseerd met het 8 seizoenen systeem. De basis hiervan bestaat uit de vier types: zomertype, herfsttype, wintertype en lentetype. Daartussen bevinden zich vier tussen types: Winter/Herfsttype, Lente/Herfsttype, Zomer/Lentetype en Zomer/Wintertype.

 acht seizoenen zomertype, herfsttype, wintertype, lentetype, Winter/Herfst type, Lente/Herfst type, Zomer/Lente type en Zomer/Winter type

Stijladvies kleding:

Als u succes hebt, voelt u zich goed; als u zich goed voelt hebt u meer succes.
Mensen zien dat aan u en reageren hier positief op. De eerste indruk, die u maakt kan bepalend zijn voor een succesvolle zakelijke of vriendschappelijke samenwerking. Deze eerste indruk wordt voor 60 % bepaald door uw uiterlijke verschijning.

Wat is stijl?

Stijl heeft te maken met het totaalbeeld van een mens, die erin geslaagd is zijn of haar eigen persoonlijkheid zo optimaal mogelijk naar voren te laten komen. Dit heeft alles te maken met de manier van kleden. Als men van u zegt, dat u stijlvol gekleed bent, betekent dat, dat uw goede lichaamseigenschappen benadrukt worden en de probleemzones gecamoufleerd. Natuurlijk wordt stijl ook beïnvloed door modetrends, maar de keuze hierin moet in evenwicht zijn met uw tint, lichaamsbouw en persoonlijkheid. Het totaalbeeld moet harmonieus zijn.
Bij een stijladvies gaan we kijken welke kleding het beste bij u past. We gaan eerst samen naar uw natuurlijke lichaamslijnen kijken , niet alleen de voorkant, maar ook de zij- en de achterkant. U krijgt onder andere advies over materialen, lengtes, accessoires, vormen, dessins, kapsels en de wijze waarop u die het beste kunt dragen. Ook neemt u een doorsnede van uw eigen kleding mee, zo dat u het verschil tussen goed en beter leert zien.